Harcsa egyszerűen, gyorsan, ha éppen kevés az időd.
Harcsa Egyszerűen
Hozzávalók
50dkg harcsafilé.
Só.
2 gerezd fokhagyma.
1 kávéskanál őrölt bors.
10dkg kukoricapehely.
10dgk majonéz.
5dkg kechup.
5dkg lilahagyma.
40dkg burgonya.
Olaj.
Fél citrom.
Elkészítése
Harcsát vagy bármilyen édesvízi halfilét szélesebb szeletekre vágunk. Sóval, kevés borssal és tört fokhagymával ízesítjük, (dörgöljük bele). Kukoricapehelybe megforgatjuk és kisütjük. Majonézt apróra vágott lilahagymával és kechuppal elkeverünk majd félrerakjuk a tálalásig. Héjában főtt burgonyát megfőzzük és neki állhatunk a tálalásnak.
Főtt burgonyaszeleteket rakjuk a tányérunk egyik felére, majd a burgonyáinkat leöntjük a mártásunkkal. A sült halszeleteket a burgonya mellé helyezzük és kevés citromlével locsoljuk meg.