Káposztasaláta

Szerintema káposztasalátát már 100 éve is ugyanígy csinálták, mégpedig azért, mert így a legfinomabb

Káposztasaláta

Gyümölcs saláta

Hozzávalók

  • 1kg káposzta
  • 1 evőkanál só
  • 0,5dl ecet
  • 10dkg cukor
  • 2 kávéskanál köménymag
  • 15dkg vöröshagyma

Elkészítése

Káposztasaláta
A lereszelt káposztával elkeverünk egy kevés ecetet és a sót. 10 percre félretesszük. Hozzáadjuk a szeletekre vágott hagymát és a köménymagot. A cukorból és ecetből vízzel ízlésünknek megfelelően salátalevet készítünk. Ráöntjük a káposztára, jól elkeverjük, letakarva a hűtőben tartjuk legalább 3-4 órát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.